Harry Potter ve Etsy Keşifleri

Başlık bir HP kitabına benzesin diye elimden geleni yaptım ama itiraf ediyorum; başlık, nick, slogan seçimlerinde hiç mi hiç iyi değilimdir.

Etsy'de bulduğum ve beni heyecenlandıran bir kaç şey paylaşayım dedim. Çok eğlenceli değiller mi ama?

 dükkan: DebbieMarine


dükkan: LifeGeekery


dükkan: SimplyHarry


dükkan: OSusannahs


dükkan: Shininggift


dükkan: LostRealm


dükkan: geekyglassware


dükkan: HarmlessHabit


 dükkan: TheBusyBadger

Yorumlar

  1. ya yemin ederim üzerimde çok zararlı bir etkin var senin duygu. şimdi yine tüm günümü etsyde geçirip bi dolu alışveriş yapcam senin yüzünden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dur dur harcama azıcık biriktir paranı.

      Aslında sadece fotoğrafları koyacaktım ama kaynak belirtmeden geçmeyeyim dedim. Bilseydim yapmazdım=D

      Sil
    2. i open at the close kolyeyi aldım ben :)

      bir de bebem olsun istedim "muggle born" öyle güzel ki!!

      para biriktirmek konusuna gelince, imkansız benim için ya. gözüm dönüyor biraz alışveriş yapmadığım zaman, iyice abartıyorum. o yüzden ben de hemen her gün ufak tefek bir şeyler almaya çalışıorum haha :)

      Sil
    3. Ben de alsaydım o kolyeyi alırdım herhalde. Bir de normalde snitch şeklinde ya, hakikaten ayrıntıları düşünülmüş. Çok güzel <3

      Hmm hepimizde birazcık alışveriş manyaklığı vardır ama seninki biraz ilerlemiş o zaman. En mantıklısını seçmişsin, sık sık ufak alışverişler yapmak batmamamız için en güzel yöntem herhalde=)

      Sil
  2. cyborg, bu muhteşem şeylerin hepsi benim beybilerim olsun istiyorum.senin cidden zararlı bi etkin var üzerimizde:) ama bunu bi kenara koyalım şimdilik.
    soracağım bi şey var. su hazneli suluboya fırçaları var ya hiç gördün mü, kullandın mı, memnun kaldın mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok hiç kullanmadım açıkçası. O konuda hiç yeniliklere açık değilim kesin beceremem denesem de=D Aquarell'lere bile zor alışmıştım mesela. Biraz antikalık var o konuda.

      Sen kullanınca bana da anlat.

      Sil
    2. hımm. ben de pek açık değilim aslında.yenilikleri filan da takip etmem ama bunu bi blogda gördüm.çok hoşuma gitti. açıkçası ben çok zorlanıyorum çizerken.düşünsene; koca masaya suyuyla şunuyla bunuyla yayılmadan resim yapamıyoruz.ama bu şekilde taşınabilir bi boya setiyle ve hatta su bazlı herhangi bi kalemle çizip onu sulu boyaya kolayca, her an, her yerde çevirebiliriz. belediye otobüsü dahil(hayır bu konuda ciddi değilim:))
      ben epey etkilendim açıkçası. alelade bi fırça için bu kadar yaygara koparacak, heyecanlanacak, hislenecek başka birileri var mıdır bilmiyorum.ama ben az önce alelade yazarken bile zorlandım:D
      hasılı alacağımdır ben bu fırçayı. önce kadıköyde bi dolaşacağım sonra muhtemelen online olarak alacağım.

      Sil
    3. Bana göre oraya buraya yayılacak o boyalar malzemeler falan rahatsızlık verecek o zaman daha iyi konsantre oluyorum=D Ama denemek lazım. Dediğin gibi seyahat ederken büyük kolaylık, aslında okurken keşfetseydim benim için iyi olurdu. Arkadaşlarda da görmedim ki...

      Resim bölümü daha bilgilidir yeni alet edevat hakkında falan, biz son zamanlarda hep markerlar aquareller suluboyalarla çalıştık. Yağlıboyaya elleyeli 20 yıl oldu sanki...

      Eğer sana dışarıda falan ilham geliyorsa al gitsin bence de, sevmesen bile kullanılırsın bir şekilde illa ki. Artı, otobüste bakışlardan rahatsız olmuyorsan neden olmasın yani:p

      Online nereden alıyorsun?

      Sil
    4. ya biz senle ne okuduğunu hiç konuşmamıştık di mi? grafik tasarım?

      dışarıda pek resim yapmıyorum ama yapabilsem yaparım. kampa filan gidince iyi olabilir.çünkü artık sulu boya dışında bir şey yapasım gelmiyor.

      bir çok site var fiyatlar benzer. ebayde de satılıyor. daha tam karar veremedim nerden alacağıma.

      Sil
    5. Lisede resim okudum da üniversitede moda tasarımı okudum. Ama resim bölümüyken bu tarz şeylerle daha ilgili oluyordum tabii, boyalar vs konusunda daha bilgiliydim... 6 senedir de kumaşların içindeyim ve pek bana göre değilmiş maalesef=/

      Aslında dışarıda çok ilham gelir, çekinmiyorsan yapsan keşke bir şeyler=D Hele kamp falan... Gerçi herkesin kendince ilham geldiği absürt zamanlar oluyor.

      Aslında online en güzeli, renk ve kağıt seçimi dışında. Büyük kırtasiyelerde milletin peşinden fiyat sormaktan bıktım. Özellikle yazmıyor gıcıklar. Tipimize göre mi fiyat sallıyorlardır nedir...

      Sil
    6. şu an bir parça içlendim. lisede resim istedim anadolu lisesi okudum. ünide moda istedim siyasalda okudum:(( şimdi de nasıl isterim kumaşlarla uğraşmayı... hatta kafam uçtu iyice; geçen gün annemle online nevresim bakarken(evet yaptık bunu) keşke bunların tasarımcısı olsam diye bile düşündüm.ühühü çok kötüyüm ben yeaa.
      kampa çizim için malzeme götürmeyi ciddi ciddi düşünüyorum. bizim dağcı arkadaşlar tırmanırken ben aşağıda yayıla yayıla resim yaparım(acayip sportif bi insanımdır da).
      bana şu ahir ömrümde bir kere bile ilham gelmedi be cyborgcum. canım sıkılınca çiziyorum sadece.

      Sil
    7. İlhamdan kastım canın sıkılınca bir şeyler karalamak zaten=D Yoksa bana da sarhoş olduğum zamanlar dışında acayip esinler falan gelmedi açıkçası, gelen insanlar varsa da önünde eğilirim. Hele zaten tasarım okuyorken tek ilhamın trendler ve diğerlerinin yaptığı işlerdir ama çaktırılmaz. Eğer gerçekten senin aklındaki gibi bir şey olsaydı gerçekten de eğlenceli olurdu zaten, ben de soğumazdım bu kadar.

      Bence dağcılık da ayrı bir sanat ya neyse=) Birkaç arkadaşım var böyle ne manzaralar fotoğraflıyor...

      Sil

Yorum Gönder