Forever Alone Sosyal Fobik

Bu karikatürümsüyü gördüğümde kızcağızın kopyası hergün aynadan bana baktığı için bayağı bir güldüm ağlanacak halime. Sonra da aklıma benzer tecrübeler yaşamış Karadut geldi. Yalnız değilsin gülüm.

Üniversitedenin ilk yıllarındayken platonik hisler beslediğim bir insan vardı. (Acılı ergen aşk hikayesi geliyor, sekmeyi çabucak kapatmak için son şansın) Neyse, bu arkadaşla konuşma fırsatı bulmak için ölüyordum. Fırsatlar ayağıma gelince de imaginary kedimi beslemem lazım gibisinden beterin beteri bahanelerle hep kaçtım hep. Onun dışında böyle hiç sallamıyor gibi davranmalar, tanışıyor olduğumuz halde selam vermemeler falan... Eleman içgüdüleriyle benim hislerimi anladıysa bile spastik hareketlerimden kesinlikle yanıldığına karar vermiştir.

Ha şimdi olsa yine aynı şeyi yapar mıyım? Muhtemelen evet. Ama biz çok farklı insanlardık, anlaşamazdık zaten bık bık demek de üzerinden yıllar geçmesine rağmen asla kaybolmayacak gibi görünen pişmanlık duygusunu bastırmada hiç yardımcı olmuyor. Abi siz seviyorsanız gidin konuşun bence. Ya da belli edin. Hadi o olmadı kaçmayın bari. Sonrasında reddedilmek ya da hayalinizdeki gibi biri olmadığını görüp hayalkırıklığına uğramak çok daha iyi bu aptal pişmanlıktan.

Kedi alma zamanı gelmiş.

Yorumlar

  1. yaa tam da bizi anlatıyormuş harbiden karikatür:D(gülerim ağlanacak halime)

    elimde olsa, yani refleks olarak yapmasam kaçmazdım ben şahsen. ama düşünmeden gerçekleşiyor her şey. bir bakıyorum, topuklamışım...

    sana bahsettiğim olaydan sonra hala daha içlenirim. adam çok yakışıklıydı, çok karizmaydı, tam da hayalimdeki gibiydi diye...evet buna pişmanlık denir işte.pişmanım ama yine olsa yine kaçarım. huyum kurusun.

    geçen ikisi de arkadaşım olan bi çiftle dışarıdaydık. konu düğünlere gelmişti. ben her şeyde düzen istediğimden bunlar 'senin düğününü sabote ederiz biz vs' diyorlardı. 'davet edilecek misiniz bakalım' dedim. 'damat eder' dediler. ben de 'benim damat olduracağım adam sizin gibi insanlarla muhattap olmaz,hımf, hatta benle bile muhattap olmamalı...işkillenirim ben kesin bu sebepten' dedim. peh.umutsuz vakayım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evet, çok doğru dedin, "refleks"! İsteyerek yapmıyorsun işte. Sonra o pişmanlıktan dolayı kendine kızıyorsun. Boşver, kötü sonlanırsa karşındakine kızarsın, iyi sonlanırsa ne âlâ. Ama yok... O bilinçaltında ne var da düşünmeden bunu yaptırıyor hiç anlamadım.

      Bence sen muhattap olmasına izin verdikten sonra sorun kalmayacak zaten:D

      Sil
  2. ben bu karikatürdeki kızın erkek olanıyla evliyim :) en yakın arkadaşım da bu karikatürdeki kız. size inanılmaz fazla sevgi besliyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bizi antipatik bulmak işten değil diye düşünüyordum hep, değil sevmek:D Umut var diyorsun yani ahaha.
      <3

      Sil
  3. Aynı ben. Asla hoşlandığımı belli edemem. Tam tarsi hoşlandığım çocuğa çok soğuk davranırım istemeden. Halbuki heyecandan :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahah değil mi böyle düşmanca bir tavır... Heyecanı çaktırmamaya çalışmak mıdır, duygularını mı bastırmaktır bir türlü çözemiyorum:]

      Sil

Yorum Gönder